Klubbens regler

 

Klubben er underlagt de regler der fastsættes af . DGI agility for afholdelse af konkurrencer. Se mere under fanen 'om agility'.

 

Alle hunde kan deltage, uanset herkomst, race og størrelse. Dog undtages hunde hvori der indgår racer der ifølge Bekendtgørelsen af lov om hunde §1a. er ulovlige at besidde og avle. Dette er fordi vi i træningen ikke kan overholde bestemmelserne om færdsel med disse hunde.

Hunden kan starte til pre-agility , når den er 6 måneder gammel, hvor den løber et 'skåneprogram' indtil den bliver 1 år.

Det er tilladt mennesker i alle aldre at deltage til agility.

 

Medlemmer har pligt til at at påse, at ingen hunde udsættes for smertevoldende træningsmidler og metoder. Brug af pighalsbånd og elektriske halsbånd er forbudt.

Hunde der modtager smertstillende behandling må ikke deltage i agility i hele behandlingsperioden. Træneren kan til enhver tid ekskludere en hund fra en træningstime, hvis han eller hun skønner, at hunden har helbredsmæssige problemer.

 

  • Tag hensyn. Det er ikke alle hunde der kan enes. Der er derfor ikke 'fri leg' på pladsen. Dette må man selv arrangere før eller efter træning. Hunden er i snor når der ikke trænes på banen, med mindre at træneren giver en anden besked.
  • Flexliner er ikke tilladt på træningspladen.
  • Man samler altid op efter sin hund.
  • Kun én fører træner med hunden i den tid træningslektionen varer. Partnere, børn og andre tilskuer er velkommende til at låne en stol og kigge på, eller de må sidde i klubhuset.
  • Alle hjælper til med opsætning og oprydning af banerne.
  • Hunde må sættes af mindst 3 meter fra opgangen til fodboldbanen.
  • Alle hjælper med at sætte banen op, og tage den ned bagefter. Er man fysisk ikke i stand til at hjælpe, så laver man kaffen imens de andre sætter op.
  • Det er kun trænerens hund der må være i klubhuset. Er der særlige forhold der gør, at man skal have sin hund i klubhuset, så skal den være i klubhusets bur eller i et medbragt bur.
  • Kommunen har meldt ud at der er totalt rygeforbud på hele skolens område.
  • Afbud meldes til træneren på SMS - ellers er der kage!

 

Vedtægter

Herunder kan du downloade klubbens vedtægter.

Det er også muligt at læse dem i papirformat i klubhuset.

Andre klubber i Storstrømmen

Vestlolland:

vestlollandagilityklub.dk

 

Sydlolland:

saf-agility.dk

 

Sydfalster:

sydfalsteragilityklub.net

 

Guldborgsund:

dchnf.dk

 

Bårse:

baarselandsby.dk/agility

 

Sakskøbing:

sahuf.dk

Dansk Agilityforening Vordingborg

Motion og motivation siden 1988